Min datamaskin er treig

Dette kan du gjøre dersom maskinen er treig eller brukeropplevelsen dårlig

Motiview har en mekanisme som sikrer at datamaskinen alltid har tilstrekkelig kapasitet til å kjøre Windows sine egne systemoppgaver. Men over tid vil disken fylles opp med midlertidige filer, Windows oppdateringer, nedlastede filmer og annet som applikasjonen ikke råder over.

Det hjelper ofte å installere Windows oppdateringer, starte maskinen på nytt og fjerne gamle midlertidige filer. Om dette ikke hjelper, ta gjerne kontakt med din IT avdeling (ev. med oss om du har fått utstyr levert fra oss) for å feilsøke videre. Maskinen kan også være ødelagt/utdatert.