Hva er de tekniske kravene for å bruke Motiview?

Motiview fungerer på både Windows PC/nettbrett, Android nettbrett og iPad. Valg av plattform bør tilpasses bruk

Windows PC/nettbrett

Minimum Anbefalt
Skjerm med touch-funksjonalitet1 - Ja
Systemminne 4 GB 8 GB eller mer
Harddisk 128 GB 256 GB eller mer
Operativsystem Windows 10 Home / Pro Windows 11 Home / Pro
Ekstern tilkobling HDMI, DisplayPort eller lignende

1. Motiview er laget for berøringsskjermer, men vil fungere på hvilken som helst Windows 10/11 laptop uten denne funksjonaliteten.

Android nettbrett

Motiview vil fungere på de fleste Android nettbrett, men vi anbefaler nettbrett med USB-C.

For å få video til å fungere sammen med TV, må du ha et nettbrett som støtter tilkobling til TV via HDMI kabel. En overgang til HDMI er nødvendig. Vi anbefaler Belkin sine USB-C til HDMI-adaptere, da disse støtter lading og skjermtilkobling samtidig.

iPad

Motiview vil fungere på alle iPad'er, men vi anbefaler de med USB-C.

For å få video til å fungere sammen med TV, trengs en overgang til HDMI. Vi anbefaler Belkin sine USB-C til HDMI-adaptere til dette, da disse støtter lading og skjermtilkobling samtidig. Dersom man bruker Apple sine adaptere, må man huske å deaktivere HDR i enhetens innstillinger.

Nettverk

Motiview er en Microsoft Store applikasjon, og trenger nettverkstilgang til følgende domener over port 443 og 80 for å fungere;

• api.motiview.com
  • auth.motiview.com
  • cdn.motiview.no
  • motitech.no
  • motiview.core.windows.net
  • motiview.blob.core.windows.net
  • www.motiview.no