Alt du trenger å vite om Road Worlds for Seniors

Startskuddet går mandag 2 oktober klokken 08.00 (lokal tid) Siste km må være logget før klokken 16.00 fredag 27 oktober.

Innhold

Diplomer og effekter:

Her finner du diplomer for utskrift.

Medaljer blir sendt i posten og kommer i siste konkurranseuke. Merk at det bare er syklister som er registrert med km som får medalje!

For resultater: roadworlds.com/no/resultater

Slik fungerer konkurransen:

Det handler om å tilbakelegge flest mulig km i løpet av konkurranseperioden. Distanse leser dere av fra sykkelen og skriver inn på Motiview-PC etter hver økt.

Alle kan delta i RWS så sant følgende kriterier er oppfylt:

• Laveste aldersgrense er 55 år. Ingen øvre aldersgrense
  • Bare personer som er tilknyttet et omsorgstilbud kan delta. Sykehjem, dagsenter, seniorsenter, hjemmetjeneste osv. Ingen ansatte eller pårørende kan delta
  • Brukerstedet må ha en aktiv Motiview-lisens for å kunne delta. Hver lisens er et eget lag. Er det flere lisenser på samme bygg, teller hver lisens som et eget lag. Slik sikrer en at alle lag har det samme utgangspunktet- uavhengig av størrelsen på brukerstedet
  • Alle må ha minst én sykkel som måler km
  • Du kan delta ved å bruke enten bein eller armer

Det kåres verdensmestre i klassen lag, menn og kvinner. De tre beste får en egen diplom og en stor pokal! Alle som deltar- helt uavhengig av distanse, blir belønnet med sin egen medalje og diplom.

Det blir produsert en resultatliste som blir oppdatert flere ganger for dagen. Denne vil dere finne på våre nettsider. Print gjerne ut resultatlisten og heng den opp- erfaringsmessig blir dette satt stor pris på av både syklister, ansatte, pårørende og frivillige.

I resultatlisten finner dere en totaloversikt (deltakere fra alle land) nasjonal oversikt og en klassevis oversikt i aldersklassene 55-74 år , 75-99 år og 100+ år.

Husk at Motiview-PC må kobles til internett for at vi skal får inn dine syklisters resultat!

Hvordan legge til syklister som skal delta:

Det første du må gjøre er å registrere en bruker på motiview.no. Om du ikke allerede har gjort det, ta kontakt med oss så gir vi en tilgang. Har dere flere som ønsker å registrere en bruker, send oss navn og epost.

Alle som deltar på RWS får sin egen medalje. For at vi skal kunne sende ut riktig antall medaljer, er det viktig at alle sykkeløkter blir registrert.Dette også for at syklister/lag skal bli synlig på resultatlistene.

For å kunne legge til syklister, må dere ha en bruker i motiview.no. KLIKK HER, for å få en oppskrift på hvordan en legger til syklister.

En kan registrere syklister helt til siste konkurransedag! Alle som vil skal få være med.

PS: Vi navngir ikke syklister i resultatlistene. Vi skriver f.eks Syklist Midtåsen sykehjem.

RWS logo til plakater:

Ønsker du å lage plakater eller bannere, kan du laste ned RWS logoen under. Om du ønsker å trykke denne på tøy (t-skjorter el) ta kontakt med oss for å få tilsendt en versjon av logoen som kan trykkes på tøy.

RWS-logoer

Kick off og medaljeseremoni:

Å få delta i en internasjonal konkurranse med deltakere fra hele verden er stort. Stort er det også å bli belønnet med diplom og sin egen medalje for innsatsen. Derfor er det mange som gjør litt ekstra ut av både kick off og medaljeseremoniene. Inviter gjerne inn pårørende, frivillige, ordfører, kjendiser, aviser, radio og TV for å være med.

Noen slår på stortrommen spesielt under medaljeseremonien og lager en fest med god mat og drikke. Dette er helt opp til hver og en hva de har av tid og ressurser.

Del dine historier og bilder:

Gjør gjerne arrangementet kjent lokalt gjennom nyhetsbrev, plakater og på infoskjermer. Det har en stor verdi å gjøre arrangementet kjent til pårørende, ansatte og frivillige.

Om dere har sosiale medier som Facebook og Instagram, bruk dette både før, under og etter sykkel-VM. Del artige bilder, gode idéer eller statusoppdateringer. Om dere deler, oppfordrer vi dere til å legge inn en tagg slik at vi kan dele innleggene videre til våre følgere.
Om dere ikke har sosiale medier, kan dere sende bilder og tekst til oss!

Tagger vi oppfordrer dere til å bruke: #roadworlds #motiview

Husk å følge oss på sosiale medier:
Facebook (klikk på navnet for å følge):
Roadworlds
Motiview Norge
Motiview Sverige

Instagram:
Roadworlds
Motiview Norge

LinkedIn:
Motitech

Husk å klikk innom www.roadworlds.com for historier og innblikk