1. Hjelpesenter
  2. Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg registrere sykkeløkter?

Logg øktene direkte i Motiview appen.

Registrere aktivitet

Når økten er over (filmen er ferdig, eller en stopper filmen) vil det komme opp et vindu der du får spørsmål om å logge aktiviteten. Klikk på Logg aktivitet. Her dukker alle dine syklister som du lag lagt inn i portalen opp. Hvis det er flere som har syklet i samme økt, kan du klikke av i boksen framfor navnet på alle som har syklet og trykk Neste.

Dra så den grønne prikken bort til riktig km, eller skriv inn tallet i boksen til høyre.

Klikk på Registrer og øktene vil bli sendt inn.

Dersom datamaskinen/nettbrettet ikke er koblet til internett, blir dataene lagret lokalt på datamaskinen. Dersom Motiview enheten har usynkroniserte lokale økter, vil en liten indikator vises i bunnen av appen. Synkronisering vil skje neste gang Motiview har internett tilgjengelig.

Syklistene administreres i Motiview kundeportal. Se seksjonen Administrere syklister for mer info.

Registrering av aktivitet krever at det er lagt inn syklister på motiview.no. Dersom det ikke ligger inne syklister, vil heller ikke valget om å registrere aktiviteten dukke opp når video er ferdig.