1. Hjelpesenter
  2. Ofte stilte spørsmål

Hvor finner jeg rapporter og statistikk for sykkeløkter

Motiview tilbyr detaljert statistikk og rapporter for sykkeløkter, som gir verdifull innsikt i bruksmønstre.

Hente ut rapporter

Du kan se/hente ut aktivitetsrapporter for alle syklister registrert på ditt kundeforhold i vår kundeportal. Der kan du lese av data som hvor lenge de har syklet, distanse, motstand osv.

1. Logg inn på motiview.no
  2. Gå til Syklister-fanen
  3. Trykk på Sykkelrapport, endre dato for perioden og trykk Oppdater
  4. Klikker du i ruten Grupper etter syklist, vil du få fram hver enkelt syklist sine resultater

Vil du laste ned resultatene, trykker du på Last ned. Filen som da blir generert er i kommaseparert format (csv), og kan importeres i Microsoft Excel, Google Regneark el.

Microsoft Excel åpner csv filene seg direkte, enten ved at du dobbelklikker på dem, eller velger Fil og så Åpne. Hvis du derimot opplever at filene ikke får riktig format, kan du bruke tekstimportveiviseren, ved å trykke på Fil i hovedmenyen, og deretter Importér.

Har du Google Regneark, velger du Fil og så Importer. Velg filen du vil importere, og du vil få opp en dialogboks der du kan velge om du vil åpne filen som et nytt regneark, eller importere data inn i det allerede åpne regnearket. Under Skilletegn, skriv inn et enkelt semikolon ; i det åpne feltet.